اولین دانشجو در مقطع دکترای بینائی سنجی از دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد فارغ التحصیل شد

به گزارش وبدای دانشکده ،اولین دانشجو رشته بینائی سنجی ،فرشاد عسگری زاده ،در مقطع دکترا با کسب درجه ممتاز فارغ التحصیل شد.گفتنی است دکتر علی فیضی لائین ،رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی ضمن ابراز خرسندی از این اتفاق میمون و مبارک ، که همزمان با عید ولایت ،عید غدیرخم بود در گفتگو با واحد خبر دانشکده به پیشرفت چشمگیر این دانشکده اشاره نمود و افزود: اعتقاد داریم که این دانشکده حرف های زیادی برای گفتن و توانمندی انجام کار در اجتماع را دارد، تولید مقالات ISI، انجام طرح های پژوهشی متعدد، فعالیت های مختلف فرهنگی، اجتماعی، وجود چندین رشته از مقطع کارشناسی تا دکترای تخصصی جایگاه ویژه ای یافته است. وی اظهار کرد: همه این موارد نشان دهنده پتانسیل ها و توانمندی هایی است که مرهون زحمات اساتید و مسئولین حال وگذشته و همچنین همکاران پرتلاشم در این دانشکده می باشد.دکتر فیضی لائین از همکاران خود در تمامی حوزه ها تقدیر و قدردانی کرد.