منوي اصلي

برنامه های دهه فجر در دانشکده

انقلاب ورهبری

چند نکته از هزارمعنیِ «معارف انقلاب» در کلام رهبر معظّم انقلاب

«معارف انقلاب» عنوان کتابی مفصّل است که گزیده‌ای از دیدگاه‌های روشنگر و محقّقانه‌ی رهبر معظّم انقلاب درباره‌ی علل و عوامل، ارکان، ویژگی‌ها و آثار انقلاب اسلامی را در خود جای داده است؛ بیاناتی در بیش از 490 فراز مختلف، که گاه با خاطراتی شنیدنی از معظّمٌ‌له همراه شده است.

«وقتی انقلاب را مثل یک کتاب باز کنید، در درون آن، فصول و سطور معرفت وجود دارد:

معرفت دینی، معرفت سیاسی و معرفت اخلاقی. همه‌ی این‌ها در ذیل کلمه‌ی انقلاب وجود دارد. در عرصه‌ی سیاسی، انقلاب ،تازه‌ترین و جذاب‌ترین سخن را نه فقط برای ملت ایران که برای بشریت دارد. ...ادامه مطلب

مسابقه تصویری ومتنی با موضوع انقلاب

1- برگزیده ترین جمله با موضوع انقلاب             2- بهترین تصویراز صحنه های شرکت در راهپیمایی های 22بهمن ماه

به بهترین تصویروجمله هدیه ای اهداء خواهد شد.             مهلت ارسال آثار 25-11-93

مسابقه دارت ویژه اساتید و همکارن خانم

به مناسبت ایام مبارک دهه فجر و فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مسابقه دارت ویژه اساتید و همکارن خانم این دانشکده برگزار می گردد.از علاقه مندان به شرکت در این مسابقه دعوت می شود به دفتر روابط عمومی دانشکده مراجعه نمایند .

به رسم یادبود از این ایام مبارک ، لوح تقدیر و جوایزی به نفرات اول و دوم این مسابقه اهداء خواهد شد.               زمان مسابقه : یکشنبه ،12 بهمن ماه 1393                                      شماره تماس:38846724

نگاهی دیگر به سوی دانش آموزان

دانشجویان ترم هفت بینائی سنجی به همراه استاد ارجمند جناب آقای دکتر عظیمی در یک برنامه آموزشی جدید ،از یک دبستان و پیش دبستانی واقع در منطقه خواجه ربیع بازدید به عمل آوردندو دانش آموزان عزیز را مورد معاینات دقیق بینائی سنجی قرار دادند در این برنامه که هدف غربالگری دانش آموزان خردسال این مدرسه بودتعدادی از دانشجویان به همراه ابزارهای معاینه دقیق از جمله تریل فریم،جعبه ی عینک ،رتینوسکوپ،افتالموسکوپ،کاور تست ،تست دید عمق ،تست دید رنگ و چارت اسنلن به سمت مدرسه نیک مهر راهی شدند.