مطالب تصادفی

دانشکده علوم پیراپزشکی

دههٔ فجر انقلاب اسلامیایران مبارک باد

مسابقه دارت ویژه اساتید و همکارن خانم

به مناسبت ایام مبارک دهه فجر و فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مسابقه دارت ویژه اساتید و همکارن خانم این دانشکده برگزار می گردد.از علاقه مندان به شرکت در این مسابقه دعوت می شود به دفتر روابط عمومی دانشکده مراجعه نمایند .

به رسم یادبود از این ایام مبارک ، لوح تقدیر و جوایزی به نفرات اول و دوم این مسابقه اهداء خواهد شد.

زمان مسابقه : یکشنبه ،12 بهمن ماه 1393

شماره تماس:38846724

نگاهی دیگر به سوی دانش آموزان

دانشجویان ترم هفت بینائی سنجی به همراه استاد ارجمند جناب آقای دکتر عظیمی تصمیم در یک برنامه آموزشی جدید ،از یکی مدارس دبستان و پیش دبستانی واقع در منطقه خواجه ربیع بازدید و دانش آموزان عزیز را مورد معاینات دقیق بینائی سنجی قرار دادند در این برنامه که هدف غربالگری دانش آموزان خردسال این مدرسه بودتعدادی از دانشجویان به همراه ابزارهای معاینه دقیق از جمله تریل فریم،جعبه ی عینک ،رتینوسکوپ،افتالموسکوپ،کاور تست ،تست دید عمق ،تست دید رنگ و چارت اسنلن به سمت مدرسه نیک مهر راهی شدند.

منو اصلی

مرکز بهداشت شهرستانها