پیام ریاست دانشکده به مناسبت آغاز سال تحصیلی

پیام تبریک دکترعلی فیضی لائین به مناسبت آغاز سال تحصیلی

سپاس خداوند بخشنده را که هر ساله با فرا رسیدن ماه مهر، دانشگاه ها رنگ و بوی زندگی و طراوت به خود می گیرند و با عطر وجود دانشجویان و دانش پژوهان معطر می شود.

تقارن هفته دفاع مقدس یادآور دلاورمردی های فداکاران میهن اسلامی را با بهار دانش و تعلیم  و تربیت گرامی داشته و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه شما دانشگاهیان، دانشجویان  عزیز به ویژه دانشجویان جدیدالورود، اساتید محترم و کارکنان پرتلاش دانشکده تبریک و تهنیت  می گویم.
 امید است این تقارن خجسته، شتاب بخش حرکت پرشتاب علمی و شکوفائی و بالندگی و کشور عزیزمان باشد و این باور در همه لحظات ما همراه شود که جهاد ادامه دارد.
 بی شک تولید علم آمیخته با ایمان اصلی ترین رسالت مجموعه دانشگاهی می باشد و برای نیل به این آرمان متعالی و بنیان نهادن دانشگاهی تمدن ساز می بایست علم محوری توأم با روحیه جهادی و نگاه امید بخش به عنوان گفتمان عمومی تبدیل شود و لازمه این مهم، تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه و بسط حرکت های علمی کشور می باشد.
در پایان با استعانت از خداوند متعال، برای تمامی دانشجویان، اعضای هیات علمی، اساتید و همه کارکنان دلسوز و تلاشگر دانشکده، آرزوی توفیق روزافزون در تمامی عرصه ها را خواستارم.